MANİSA / YUNUSEMRE - 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu

GÜZELYURT MAH. BİRLİK CAD. NO: 55 YUNUSEMRE / MANİSA
Vizyon
Vizyonumuz Bireysel farklılıkları zenginlik olarak benimseyen, Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında topluma lider ve model olabilecek, Ulusal ve uluslar arası eğitim dünyasındaki kurum ve örgütlerle işbirliği yüksek, Kurumsal kültürü ve kimliği güçlü, Eğitimdeki tüm yeniliklere açık, Yeni modeller üreterek öncülük eden lider bir eğitim kurumu olarak ilerlemek.
Misyon
Misyonumuz Yüksek teknoloji ve çağdaş eğitimin tabiatla iç içe bir ortamda verildiği; Yabancı dili en iyi şekilde kullanan Kendi kültürünü yaşayan ve yaşatan, aynı zamanda farklı kültürlerle etkileşim içinde olan Toplumsal ve evrensel değerlere sahip çıkan Bilimi, sanatı, kültürü ve sporu yaşamının bir parçası olarak benimseyen Pozitif düşünceye sahip, etkili iletişim kuran ve örnek insanlar yetiştiren Özgüveni olan ve sorumluluğunun bilincinde topluma faydalı bireylerin yetişebilecekleri okul ortamları hazırlar.
BAŞLAMA SAATİ 09:00 BİTİŞ SAATİ 14:40
MERKEZİ SİSTEM DOĞALGAZ
Ulaşım
HAT 3 ve HAT 8 .HAT 11 . 303 . 304 no´lu otobüsler okulumuzun önünden geçmektedir.
YUNUSEMRE İLÇESİ
YUNUSEMRE İLÇESİ MANİSA