MANİSA / YUNUSEMRE - 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu

MÜDÜRÜMÜZE HOŞ GELDİNİZ DİYOR VE YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Nis

Formalarımızı yaptıran gönüllülerimizi Aile Birliği ile birlikte ziyaret ederek onlara birer hatıra forması hediye ettik. Arçelik bayii Esen Ticaret sahibi Tarık ESEN'E; Çeşme Dizayn Mimarlık firması sahibi Sevim YILDIR'A ve Özgün Kitap Kırtasiye sahibi Rafet ALSAN'A yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENİMİZ HALİS KARATAŞ I TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ

Nis

Okulumuz 4/F ve 4/B  sınıf öğretmenleri  Nagihan DİRİK ve  Hatice Şule COŞKUN  05.03.2024  tarihinde  İzmir İli Merkez ''Yeşilova Höyüğü, Ege Ünv. Tabiat Tarihi Müzesi ve Arkas Deniz Tarihi Müzelerine '' gezi düzenlemişlerdir.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Yener TEKİN'e 42 yıllık mesleki tecrübesiyle okulumuza  katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yıldıray DEMİRTAŞ bayrak töreni öncesi kendisine Plaket ve Türk Bayrağı hediye ederek kısa bir konuşma yaptı. Öğretmenlerimiz,Öğrencilerimiz ve Velilerimiz Müdürümüzle vedalaşarak emeklilik hayatında sağlık mutluluk ve huzur dileklerinde bulundular.