MANİSA / YUNUSEMRE - 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu

Eyl

Bakanlığımızın 16/05/2017 tarihli ve  2017/17 sayılı genelgesinde de belirtildiği üzere ; " Okul Öncesi , ilkokul 1. sınıf, ortaokul ve imam hatip  ortaokullarının 5. sınıflarındaki öğrencilerin eğitim ve öğretime hazırlanması amacıyla 11 - 15 Eylül 2017 tarihlerinde uyum eğitimi yapılacaktır." Tüm öğrenci velilerimize duyrulur.

Nis

2016/2017 Eğitim-Öğretim yılında resmi okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul ve ortaokulların değerlendirilmesini sağlayacak “Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Modülü” veri girişlerine açılmıştır.

(Veliler Veli TC Kimlik No ve Öğrenci No ile, öğrenciler ise Öğrenci TC Kimlik No ve Öğrenci No ile giriş yapacaktır.)

Mrt

Bu yıl ilk defa okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası yapılacaktır. 3. ve 4. sınıflar arasında yapılacak olan turnuva 25 Nisan Salı günü başlayıp, 12 Mayıs Cuma günü final maçıyla bitecektir.

Turnuva eleme usulü olup sınıflar 10´ar kişilik takımlar ile katılacaktır. her gün 5. derste yapılacak olan karşılaşmalar 30 dakika olacaktır. Maçlarımızın hakemliğini Cihan Sipahioğlu öğretmenimiz yapacaktır.

Yarışmaya katılacak olan tüm sınıflarımıza başarılar dileriz.